+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2024

Oskar S ..........i ip: 94.254.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny, miły i pomocny instruktor a przede wszystkim pełen profesjonalizmu w tym co robi. Cały kurs przebiegł fenomenalnie i w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2023

Sebastian W .... ip: 95.49.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2023

Dominik K .....a ip: 31.0.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra postawa instruktora, wiele cierpliwości u instruktora w stosunku do kursanta, podejście szkoły jazdy do kursanta również fantastyczne, bardzo wygodne ustalanie godzin jazdy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2023

Katarzyna B ............ ip: 46.205.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

najlepsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2023

Natalia J .......... ip: 83.24.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, instruktor wyrozumiały, super tłumaczy i uczy jeździć. Świetne przygotowanie do egzaminu:) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2023

Katarzyna S ............ ip: 83.31.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, podejście instruktora profesjonalne oraz indywidualne do potrzeb kursantów, egzamin wewnętrzny przebiegł prawidłowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2023

Pukosz P .......... ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2022

MATEUSZ R .....I ip: 164.127.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2022

Filip D ..... ip: 46.134.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2022

Justyna J .......... ip: 83.31.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspierające i profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.10.2021

Piotr S ..t ip: 185.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Znakomity instruktor. Potrafi spokojnie wytłumaczyć wszelkie aspekty jazdy i wyśmienicie przygotować do egzaminu. Dostosowuje się do terminów kursanta i bardzo dobrze planuje cały przebieg szkolenia. Po kilku latach przerwy od egzaminów pod skrzydłami szkoły RONDO zdałem za pierwszym razem. Bez wątpienia polecam, a samemu instruktorowi jeszcze raz dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2021

Maksymilian R .........i ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miły i porządny instruktor, który potrafi nauczyć jeździć największego nieuka. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2021

Anna F ....a ip: 5.184.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor z powołania,cierpliwy,nie krzyczy,punktualny,wszystko dobrze jasno tłumaczy.POLECAM.Ps.tylko trzeba słuchać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.05.2021

Natalia D ....k ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo wyrozumiałe i cierpliwe podejście do kursanta oraz miła atmosfera. Dziękuję. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2021

Gabriel R ..g ip: 37.7.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Instruktor bardzo miły i pomocny, wszystko dokładnie wytłumaczył. Jeździło się na kursie bardzo przyjemnie w miłej atmosferze. Nigdy nie było żadnych problemów z punktualnością i organizacją. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2021

Małgorzata U .....k ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam p. Janusza bardzo cierpliwy człowiek potrafi zmotywować i pokazać że nie należy się poddawać. Wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo punktualny- widać że instruktor z powołania. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Małgorzata K ...... ip: 188.146.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2020

Renata L .... ip: 193.24.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo cierpliwy, spokojny,wszystko dokładnie tłumaczy. Dwie godziny jazdy doszkalającej i egzamin zdany! Polecam wszystkim!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2020

Anna L .....y ip: 37.47.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo wyrozumiały. Duża cierpliwość do kursanta. Bardzo fajna atmosfera. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.11.2020

Dominika K ........a ip: 79.185.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2020

Anna O .......a ip: 5.173.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Janusz to człowiek opanowany i cierpliwy. W zrozumiały i przejrzysty sposób wyjaśnia zasady poruszania się w ruchu drogowym. Polecam współprace ze szkołą Rondo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.07.2020

Dariusz M .....i ip: 194.180.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem zatrzymane prawo jazdy Dzis mialem egzamin praktyczny i przed nim umowiłem sie z panemJanuszem na jazde doszkalajacom dostałem kilka ciekawych uwag odnosnie placu manewrowego po zajeciach praktycznych pan Janusz powiedzial jak zwalczyc stres przed egzaminem i sprawil ze trema minela Po godzinie zdalem egzamin iciesze sie ze spotkalem tak fajnego instruktora Pozdrawia Darek ze Starachowic

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Paulina B ....a ip: 178.235.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu, świetny instruktor. Polecam jak najbardziej! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Karolina M ......... ip: 37.47.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłam z wieloma instruktorami, bo bardzo opornie szła mi nauka, ale dopiero rewelacyjny Pan Janusz z pełnym profesjonalizmem prowadząc kurs - nauczył mnie jeździć. Zdałam za pierwszym razem.Polecam Każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Dawid M ......i ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursanta, szybka i dobra nauka jazdy samochodem. Polecam z całego serduszka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.07.2019

Natalia M ...r ip: 37.47.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fantastyczna atmosfera, świetne przegotowanie, super instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2019

Agata L .....y ip: 5.173.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2019

Marcin C ...o ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra cena, bardzo kompetentne porady pana Janusza i ciekawe rozmowy. Sam trafiłem z polecenia i będę polecać dalej. PS. Idealnie wytypował ostatnia trasę przed egzaminem. Na egz jechałem niemal identycznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Kinga P .... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2019

Konrad W ...a ip: 37.47.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko elegancko, doświadczony instruktor, super auto, zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak