+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2024

Łukasz Lukas

Łukasz Lukas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor cierpliwy, zaangażowany jestem zadowolony zdane za pierwszym polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2024

Ola Błaszkiewicz

Ola Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta! Zdane za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2024

Edyta Kłusek

Edyta Kłusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Rondo najlepsza szkoła.Pana instruktora Janusza który świetnie przygotował mnie do egzaminu , wyrozumiały cierpliwy bardzo dobrze tłumaczy i ma podejście do swoich kursantów.Dziękuję za wszystko i serdecznie polecam bo naprawdę warto

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2024

Wiktoria Kozłowska

Wiktoria Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z przygotowania do egzaminu. Bardzo polecam, świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2023

Maciej Traczyński

Maciej Traczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry i cierpliwy instruktor, elastyczne godziny jazdy i szybko przeprowadzony kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2023

Kacper Łuczycki

Kacper Łuczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście instruktora, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo cierpliwy i wyrozumiały dla kursantów. Wspaniała przygoda. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2023

Artur Skrok

Artur Skrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam miły instruktor spokojny,cierpliwy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2023

Damian Wojtas

Damian Wojtas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2023

Jan Hans Wieczorek

Jan Hans Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor jest człowiekiem opanowanym, cierpliwym i z dobrym podejściem do ludzi. Bardzo elastyczne godziny jazdy. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2023

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, instruktor wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy oraz uczy, super przygotowanie do egzaminu:) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2023

Klaudiaa Kwasek

Klaudiaa Kwasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy polecam!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2023

Konrad Kargul

Konrad Kargul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2023

Konrad Kargul

Konrad Kargul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko bardzo profesjonalnie, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2023

Wiktor Podgajny

Wiktor Podgajny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Janusz bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2022

Sylwia Jakubik

Sylwia Jakubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze szkoła jazdy bardzo polecam! Instruktor miły, kulturalny wszystko bardzo dobrze tłumaczy nawet i 100 razy jeśli trzeba !!!! Polecam z czystym sumieniem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2022

Kinga Otolińska

Kinga Otolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super Pan Janusz. Polecam wszystkim!! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2022

Nataliaa Sadłowska

Nataliaa Sadłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super poprowadzone jazdy. Instruktor spokojny, opanowany i nie stresuje kursanta. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2022

Aleksandra Orzechowska

Aleksandra Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, super atmosfera i bezstresowa nauka, Pan Janusz bardzo pomocny i wszystko na spokojnie tłumaczy, jeszcze raz polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.07.2022

Patrycja Kasprzyk

Patrycja Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, super podejście do kursanta, bezstresowa nauka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2022

Maria Erd

Maria Erd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Januszowi za przygotowanie mnie do egzaminu. Serdecznie polecam wszystkim takiego instruktora nauki jazdy ...zdałam za pierwszym razem ( w co sama nie wierzyłam) dzięki cierpliwości i wyrozumiałości Pana Janusza . Polecam szkole jazdy Rondo !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.05.2022

Wioletta Główczyńska

Wioletta Główczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję Panu Januszowi za przygotowanie mnie do egzaminu miła i sympatyczna atmosfera dobre podejście do kursanta najlpsza Szkoła Jazdy RONDO gorąco polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2022

Kacper Siepietowski

Kacper Siepietowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywne nauczanie. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Sebastian Staniek

Sebastian Staniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor super podejście do kursantów. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2022

Paweł Wiśniewski

Paweł Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super gość ???? , cierpliwość to u niego podstawa, doskonałe przygotowanie do egzaminu . Gorąco polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2022

Kamil Karbowniczek

Kamil Karbowniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam, instruktor pierwsza klasa, bardzo miły, sympatyczny, co pozytywnie wpływa na jazdę, a także potrafi wszystko wyjaśnić w prosty sposób od A do Z, zdałem za pierwszym i jestem bardzo zadowolony z tej szkoły, jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.11.2021

Kasia Jopkiewicz

Kasia Jopkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie każdemu szkołę jazdy Rondo. Jazdy przebiegały w przyjemnej, bezstresowej atmosferze. Pan Janusz wykazał się pełnym profesjonalizmem podczas nauk, wyjaśniał wszystkie wątpliwości i podtrzymywał na duchu. Z czystym sumieniem mogę nazwać Pana Janusza instruktorem z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2021

Klaudia Masternak

Klaudia Masternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydownie najlepsza szkoła jazdy! Świetnie przygotowanie do egzaminu. Kurs przebiega bardzo sprawnie w przyjemnej atmosferze. Polecam każdemu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2021

Kacper Cichy

Kacper Cichy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor wyśmienite podejscie do kursantów polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2021

Paula Borowiec

Paula Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam! Gwarantuje, że kurs w tej szkole przebiegnie szybko i przyjemnie, a wszystko to dzięki panu Januszowi tak cierpliwego, spokojnego i co najważniejsze profesjonalnego człowieka lepiej chyba sobie można nie wyobrazić, każda godzina z panem mija bez żadnego stresu i w przyjemnej atmosferze, świetnie wszystko wytłumaczone, jeśli nie jesteśmy czegoś pewni śmiało możemy pytać, a pan z chęcią odpowie w razie potrzeby pomoże, nie ma również problemu z ustalenie dogodnego dla nas terminu jazd, myślę, że każdy będąc u pana Janusza uważnie słuchając i wykonując to co pan mówi jest w stanie zdać egzamin, jeszcze raz bardzo polecam szkołę Rondo i instruktora jak robić kurs to TYLKO w tej szkole :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 11.08.2021

Anna Figura

Anna Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Instruktor mega miły,cierpliwy,bardzo dobrze tłumaczy. POLECAM Z CAŁEGO SERCA. Ps.tylko trzeba słuchać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak