+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2021

Ola Kozłowska

Ola Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie z całego serca polecam tą Szkołę! Podejście Pana Janusza niesamowite! Świetnie tłumaczy i uczy, luźno się rozmawia, daje bardzo dobre rady i przyjemnie się jeździ. Ustalanie godzin bardzo dogodne dla kursanta. Jestem bardzo zadowolona, to był najlepszy wybór

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.06.2021

Ilona Jakutowicz

Ilona Jakutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem! Pełen profesjonalizm!:) Pan Janusz konkretny i cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Jakub Przysucha

Jakub Przysucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wybór, jakiego mogłem dokonać!Bardzo wyrozumiałe podejście Pana Janusza i świetna atmosfera, gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Ernest Utnik

Ernest Utnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za przygotowanie! Super instruktor, bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2021

Dorota Ruda

Dorota Ruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktor bardzo sympatyczny. Atmosfera bardzo przyjemna. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.04.2021

Klaudia Bocian

Klaudia Bocian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziekuje za świetne przygotowanie ,profesjonalne podejście oraz super atmosferę. Z całego serca polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.03.2021

Ania Jałocha

Ania Jałocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam wszystkim serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Rafał Wojda

Rafał Wojda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Janusz świetnie przygotował mnie do zdania egzaminu na kategorie B za pierwszym razem. Prywatna szkoła dzięki czemu szybko można nauczyć się jeździć. Bez problemowo można się dogadać na dowolną godzinę. Pan instruktor wszytko spokojnie tłumaczy bez nerwów i zrozumiale. Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2021

Magdalena Sala

Magdalena Sala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania ,jazdy prowadzone są w miłej i życzliwej atmosferze . Wszystko jest wytłumaczone na spokojnie i cierpliwie . Indywidualne podejście z mnóstwem cennych wskazówek. Polecam serdecznie wszystkim najlepszego instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Kamil Kozera

Kamil Kozera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy, instruktor z powołania, pomocny. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Krystian Ruda

Krystian Ruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczna atmosfera podczas jazd Wszystko tłumaczone na spokojnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2021

Paula Dziedzic

Paula Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy, instruktor z powołania, potrafiący dobrze wytłumaczyć, pomocny,fajna atmosfera. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2020

Kamila Wiącek

Kamila Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania, fajna atmosfera, duża cierpliwość do kursanta. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Amelka Lech

Amelka Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2020

Amelia Leśkiewicz

Amelia Leśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najelpsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Dominika Buława

Dominika Buława
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołe, Super atmosfera, Pan Janusz dobrze przygotowuje do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Paula Kopyś

Paula Kopyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania ! Dobry sprzęt który z łatwością się prowadzi , elastyczne godziny jazd ,dużo porad i wskazowek. Cierpliwość do kursanta. Polecam tą szkołe !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Daria Łebek

Daria Łebek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Dobra atmosfera, elastyczność jeśli chodzi o umówienie sobie jazd !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2020

Dawid Suchansky

Dawid Suchansky
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kilka godzin dodatkowych i egzamin praktyczny zdany bezbłędnie. Pan Janusz genialnie tłumaczy i uspokaja :D Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Patryk Kozieł

Patryk Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonałe szkolenie. Brak stresu i profesonalne podejście. Elastyczne godziny ktore każdy dostosuje do siebie. Dużo porad i wskazówek. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2020

Wiktoria Różalska

Wiktoria Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka i zabawa w jednym czysta przyjemność. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Ola Mroczek

Ola Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2020

Nikodem Puchała

Nikodem Puchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega miły instruktor, cierpliwy, wszystko wytłumaczy na spokojnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Jakub Jop

Jakub Jop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2020

Emila Bober

Emila Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę z całego serduszka ❤!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Klaudiusz Tomaszewski

Klaudiusz Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam , miły instruktor , dokładnie tłumaczy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Natalia Pasturek

Natalia Pasturek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, świetna atmosfera i najlepszy instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2020

Laura Oraniec

Laura Oraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przygotowanie. Zdane za pierwszym!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Kacper Oraniec

Kacper Oraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Magda Kwiecień

Magda Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie i bardzo fajny instruktor, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak